2 porties / 3 FSP / 4 SP per portie
Ingrediënten
- 1 avocado [6 SP]
- 2 tomaten
- 1/2 appel [niet te zuur, bijvoorbeeld Jonagold of Elstar]
- 1/2 rode ui
- 12-16 stengeltjes bieslook
-
100 - 150 gr rivierkreeftjes [0 SP]
- 1 el magere kwark
- citroensap
- verse peper
- paprikapoeder
Bereiding
- snijd de avocado, tomaten [pitjes verwijderen] en appel in kleine blokjes
- snijd ook de rode ui en bieslook fijn
- doe dit samen met de rivierkreeftjes in een mengkom
- roer hier een eetlepel magere kwark doorheen en meng alle ingrediënten door elkaar
- breng het geheel op smaak met citroensap, verse peper en een snufje paprikapoeder
- gebruik een kookring om de tartaar in een mooie vorm op het bord te plaatsen
- garneer met een stukje appel en wat bieslook
-
lekker met wat stokbrood [wel extra SP!]
bron: @Anneke bij 'Eveline@WeightWatchers' op FB
recept van 'Cotton
& Cream'