ONTBIJT voor 8 FLEX Smart Points

  • Krentenbol met kwark en jam
  • Overnight oats

 

 

 

KRENTENBOL MET KWARK EN JAM

1 porties / 8 FSP / 9 SP per portie

 

Ingrediënten

  • 70 gr krentenbol  [7 SP]
  • 30 gr magere kwark [0 SP]
  • 2 kl jam [1 SP]
  • 1 kiwi

 

 

 

 

Bereidingswijze

  • snijd de krentenbol open en bestrijk met kwark en jam
  • halveer de kiwi

bron: 'Weight Watchers'

OVERNIGHT OATS

1 portie / 8 FSP / 8 SP per portie

 

Ingrediënten

  • 200 ml Optimel aardbeien kwark [2 SP]
  • 30 gr havermout [3 SP]
  • 100 ml Optimel vanille yoghurt [1 SP]
  • 5 gr gebroken lijnzaad [1 SP]
  • 5 gr ongezoete cacao poeder [1 SP]
  • verse aardbeien naar smaak

 

 

 

Bereiding

  • meng de aardbeien kwark met de havermout
  • meng de vanille yoghurt met 5 gram gebroken lijnzaad en het ongezoete cacao poeder
  • laat allebei 1 nachtje in de koelkast staan
  • verdeel dit in de ochtend, direct uit de koelkast,  laagje om laagje in een mok samen met verse aardbeien

bron: @imkatjuh van 'Imke's Lifestyle' op Facebook