2 porties / 9 FSP / 12 SP per portie
Ingrediënten
Bereiding
bron: 'Yokaserveert.nl'
2 porties / 9 FSP / 9 SP per portie
Ingrediënten
Bereiding
Tips van cursisten
bron: 'Weight Watchers'
2 porties / 9 FSP / 9 SP per portie
Ingrediënten
2 grote tortilla’s [11 SP]
150 gram tomatensaus*
100 gram champignons
1 bol mozzarella light [6 SP]
2 sjalotjes
blikje tonijn [op water] [0 SP]
Italiaanse kruiden
zout & peper
rucola sla
Bereiding
verspreid de tomatensaus met een lepel over de tortilla’s
verdeel ook de tonijn over de 2 tortilla’s
doe de Italiaanse kruiden, zout & peper over de tortilla’s
snijd de sjalotjes klein en champignon in plakjes en verdeel deze ook over de tortilla’s
verdeel ook de kaas er over heen
leg de tortilla's op bakpapier ongeveer 15 - 20 mins in een voorverwarmde oven van 180ºC
ten slotte verdeel je er nog wat rucola over heen
Tomatensaus zelf maken
bron: 'Christina Janssen'
laatste 2 & tomatensaus aangepast door @irmpie05
2 porties / 9 FSP / 9 SP per portie
Ingrediënten
2 grote tortilla’s [11 SP]
150 gram tomatensaus*
70 gr parmaham [4 SP]
30 gr verse Parmezaan [4 SP]
Italiaanse kruiden
zout & peper
rucola sla
2 porties / 9 FSP / 9 SP per portie
Ingrediënten
2 grote tortilla’s [11 SP]
150 gram tomatensaus*
200 gr AH zeevruchten [3 SP]
Italiaanse kruiden
zout & peper
rucola sla
Bereiding
4 porties / 9 FSP / 10 SP per portie
Ingrediënten
Bereiding
bron: 'Allerhande'