1 portie / 11 SP per portie
Ingrediënten
- 70 g pasta [ongekookt] [7 SP]
- 5 blaadjes koriander
- 5 blaadjes basilicum
- 1 teentje knoflook
- 1 snufje chilipoeder
- 1 kl gemberwortel [1 snufje geraspte gember]
- 75 ml groente bouillon
- 150 g peultjes / sugar snaps
- 1 kl olijfolie [2 SP]
- 2 kl kristalsuiker [2 SP]
- 1 hele grapefruit
- zout & peper naar smaak
Bereiding
- kook de spaghetti beetgaar
- pureer voor de thaise pesto de koriander en basilicum met de knoflook, chilipoeder, gember en de groentebouillon
- halveer de peultjes / sugar snaps en laat in de olijfolie circa 5 - 8 mins stoven en bestrooi met 2 kl suiker
- fileer 1 grapefruit en voeg met de Thaise pesto toe aan de peultjes / sugar snaps
- meng de spaghetti erdoor en breng op smaak met zout & peper
bron: 'Weight Watchers kookboek'