4 porties / 8 FSP / 9 SP per portie
Ingrediënten
-
1 zakje Maggi Braadstomen Provençaal [3 SP]
-
400 gr kipfilet [0 SP]
- 250 gr champignons
- 2 rode paprika's
- 275 gr couscous [28 SP]
- 75 gr rucola
- zout & peper naar smaak
Bereiding
-
verwarm de oven voor tot 200ºCsnijd de champignons en paprika in stukjes
- doe de kipfilets met de champignons en de paprika in de stoomzak
- voeg de kruidenmix toe en schud de zak goed zodat de mix zich goed verdeelt
- sluit de zak en leg in de ovenschaal
- schuif de ovenschaal in de voorverwarmde oven en stoom de kipfilet met de groenten in 40 mins gaar
- bereid intussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking
- roer de couscous met een vork los
- schep de rucola eventueel met wat zout en peper [naar smaak] erdoor
- verdeel de couscous over 4 borden en schep de kipfilet met de groenten erbij
bron: 'Jumbo'