6 porties / 3 SP per portie
Ingrediënten
-
1 Galia meloen
-
50 ml fruitsiroop aardbei [9 SP]
-
50 ml yoghurt Griekse stijl 0% [1 SP]
Bereiding
- halveer de meloen
- schep de zaden met een lepel uit de helften, verwijder de schil en snijd het vruchtvlees in stukken
- pureer het vruchtvlees [circa 400 gr] met de staafmixer
- roer de aardbeiensiroop door de fruitpuree
- schenk de puree in de ijslollyvormpjes
- schenk er voorzichtig de yoghurt bij en roer met de achterkant van een lepel voor een leuk effect
- sluit de vormpjes en zet ze minimaal 4 uur in de diepvries om in te vriezen
-
extra lekker: meng wat fijngehakte basilicum door het ijsmengsel
-
qua ingrediënten is 1 ijsje maar 2 SP maar omdat het gepureerd is maakt de WW-app er 3 SP van!
bron: 'Jumbo'