4 porties / 7 FSP / 12 SP per portie
Ingrediënten
-
400 g zalmfilet [0 SP]
-
1 el olie [5 SP]
-
240 g pasta [24 SP]
-
2 courgettes
-
1 gele paprika
-
1 teentje knoflook
-
1 blik tomatenblokjes [400 g]
-
1 kl chilipoeder
-
peper & zout naar smaak
Bereiding
- kruid de zalm met een snufje zout & peper
- verstuif wat olie in een pan met een antiaanbaklaag en bak de zalm aan beide kanten
- haal uit de pan en houd warm
- kook de tagliatelle gaar in ruim water
- giet af en laat uitlekken
- snijd de courgettes met een dunschiller in lange slierten
- verwijder de zaden en zaadlijsten van de paprika en snijd deze in fijne reepjes
- verstuif wat olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de courgettes en de paprika gedurende 3 tot 5 mins
- pers er de knoflook bij, laat even fruiten en voeg er dan de tomatenblokjes en het chilipoeder aan toe
- meng er tot slot de tagliatelle door en serveer met de zalm
bron: 'WW gezond koken in een handomdraai'