4 porties / 5 FSP / 5 SP per portie
Ingrediënten
-
120 gr pasta ongekookt [12 SP]
-
600 gr sperziebonen
-
60 gr zongedroogde tomaten, zonder olie
-
400 gr cherryltomaatjes
-
1 bosje lenteui
-
1 teentje knoflook
-
2 el pesto, groen [4 SP]
-
8 stuks olijven [4 SP]
-
peper naar smaak
Bereiding
- kook de penne gaar
- kook de sperziebonen in circa 10 mins gaar
- snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en laat circa 10 mins in heet water weken
- snijd de cherrytomaten en de lente-ui in stukjes en meng met de geperste knoflook, de zongedroogde tomaten, de sperziebonen, de penne en groene pesto
- snijd de zwarte olijven in stukjes en schep erdoor
- breng op smaak met peper en wat gehakte salie
bron: 'Weight Watchers site voor leden'